DIT IS
HET TYRRELLS TEAM

Dit zijn de mensen die Tyrrells tot leven brengen in elke Tyrrells communicatie, van de verpakking tot social media.
Altijd gefotografeerd in de meest absurde vintage fotografie uit de jaren 40.

Tyrrells folks
Edith

Edith

Mature Cheddar & Chive

Ontmoet Edith, onze kaas-connoisseur. Net zoals haar kampioenskazen is Edith een rijp karakter met een dikke korst

Ze is 70 jaar jong en heeft een duidelijke levenshouding: “verander de dingen die je kan veranderen, accepteer dat wat je niet kan veranderen en heb je wijsheid om te weten wanneer het tijd is voor een goed glas gin. Edith is net na de 2e wereldoorlog geboren in een trots boerengezin in Lancashire, vlakbij Preston, in Engeland dus. Ze is de vrouw van John, zus van June en Mary en moeder van 4 kinderen met een pittige persoonlijkheid. Edith is het stamhoofd van haar familie, en heeft de kennis en kunde om haar kaasboederij op de kaart te zetten. Haar favoriete bezigheid? Kaas maken natuurlijk. De magie van kaasmaken begint met de melk van haar 200 beste koeien. Edith prijkt op de verpakking van onze mature cheddar & chive chips met haar kampioenen-kaas en naast haar staan June en Mary.

Cecil

Sea salt & Cider Vinegar

Ontmoet Cecil, onze tachtigjarige cider vinegar proever. Cecil heeft zijn jaren doorgebracht op een varkensboerderij in Suffolk en is een man van het land met een dorst naar de fijnere dingen in het leven, een glas frisse Engelse cider om precies te zijn.

Nu hij gepensioneerd is, heeft hij nog maar 3 varkens en samen zorgen ze voor de appelgaard, waar je de Dabinett en Kingston Black ciderbomen vindt. Elk jaar rond juli trekt Cecil zijn mooiste tweedjasje aan, poetst zijn bril op en voegt zich bij de goede en grote mensen van Suffolk om de categorie zelfgemaakte cider te beoordelen. Cecil, een bekende en geliefde figuur in de feesttent van het Women’s Institute, kiepert zich een weg door meer dan twintig inzendingen per jaar. Wat een eer voor de winnaar, het cider-keurmerk van Cecil, onze geliefde licht beschonken jurylid uit Suffolk.

Cecil
Dickie

Dickie

Sea salt & Black Pepper

Beste Richard, of Dickie zoals hij bij de lokale bevolking bekend staat, met zijn stevige zeebenen en brullende lach

Afkomstig uit Devonshire, heeft Dickie zijn leven gewijd aan het vissen op de prachtige kusten van zijn geliefde Engeland, waarbij hij zijn dorpsbewoners verrast met de meest verse vangsten, allemaal afgeleverd vanaf zijn stevige boot. Dickie’s verhalen over avontuur op volle zee en de overvloed aan vissen maken hem tot de held van de haven.

Fred/Freddie

Sweet Chilli & red pepper

Onze ontdeugende Freddy, trouwe brandweerman en al 15 jaar toegewijd aan zijn brandweervloot in Oost Londen.

Dat is het kameraadschap waar hij voor leeft. Een knappe en zelfverzekerde kerel, hij heeft een twinkeling in zijn ogen en is een snelle grappenmaker. Hoewel hij nooit helemaal overboord gaat, is hij toch altijd de eerste die een biertje of twee drinkt met zijn trouwe brandweervrienden.

Freddie

Graaf nog wat dieper
en ontdek meer over ons

Het Tyrrells team
LEES MEER
Ontdek het assortiment
LEES MEER