Tyrrells geheimen eindelijk onthuld!

Als u zich ooit heeft afgevraagd hoe je de beste chips ter wereld maakt, zoek dan niet verder. Op deze pagina laten we u zien hoe. Er is echter één voorbehoud: vertel het alstublieft niet verder, oké? Het is namelijk allemaal bedrijfsgeheim.

Tyrrells geheimen eindelijk onthuld!

Lokale aardappelen

We zijn echte Herefordshirers (is dat een woord?), dus gebruiken we aardappelen van lokale boeren, met als onze favorieten de aristocratische en overheerlijke Lady Rosetta en Lady Claire. Dat zijn de namen van de aardappelen, niet van de boeren – dat voor alle duidelijkheid. Als u precies wilt weten waar u nu eigenlijk op knabbelt, werp dan gewoon een blik achterop de zak!

Gemaakt op de juiste manier

Net als de beste whisky’s worden onze chips op de ouderwetse manier bereid: op kleine schaal met de hand. Dat lijkt misschien heel wat, maar het enige dat we doen is wat aardappelen van topkwaliteit schaven, ze vervolgens bakken in een grote koekenpan en er onze natuurlijke kruiden doorheen mengen.

Heerlijk natuurlijk

Zulke speciale chips vragen om de beste kruiden. We nemen echte ingrediënten, drogen ze en mengen ze op vakkundige wijze naar onze eigen overheerlijke receptuur. Ja, inderdaad, als u in een van onze chips met Cheddar bijt, dan proeft u echte kaas!

In de schil

Geschilde aardappelen zijn prima geschikt voor puree, maar voor het maken van chips? Echt niet! Dat is nou juist het beste en lekkerste deel van de hele aardappel!

Dik gesneden

Niets geeft de ziel zoveel voldoening als het bijten in een knapperige, dik gesneden chip. Wetenschappelijk feit!

Niks kunstmatigs

Smaakversterkers, E-nummers: we zouden het niet in ons hoofd halen deze te gebruiken. (We weten niet eens wat dat allemaal is!) Nee, al onze ingrediënten zijn volkomen natuurlijk, zonder wat voor rare dingen dan ook

Gedraaid op de boerderij

Meteen nadat ze zijn gebakken gaan onze chips in ons Grote Draaiende Ding™. Dat is een soort van hele grote centrifuge die de overtollige olie verwijdert, wat onze chips nog knapperiger maakt.